Päätin sitten ottaa uuden Blogin! Jotenkin kyllästyin vanhaan..

Elikkäs asun nyt ainakin 3kk meidän mökillä, kauhavalla. Sain töitä Kauhavan Kotipalvelusta. Koirat on tietenkin mukana, kaikki koirat. Täällä ne saa juosta ihan vapaasti 1km säteellä kun naapureita ei ole lähellä, lähin naapuri on lehmät. Eli voitte kuvitella kuinka koirat tykkää! Maya on välillä niin puhki että se tulee sisälle nukkuun puoleksi tunniksi ja sen jälkeen taas etsii Onnin ja taas sama meno jatkuu. Otto ottaa vaan aurinkoa ja syö luita. Kivan näköstä kun Onni vie Mayaa metsään ja mökin pihalta näkyy pieni piste kun koirat hyppii kaukana kivillä ja leikkii. Ne on niinku ihmisiä ja Onni pitää niin hyvää huolta Mayasta että se ei lähe sieltä ennen pois ennenku Maya seuraa sitä. Joskus Onni ramppaa pellon ja mettän väliä kun se yrittää että Mayaa pois metsästä. Ihania tapauksia!Cool

Oton terveydentila on nyt hyvä! Kortisoonia se syö nyt kokokesän koska alkaa tuleen heinää ja siitepölyä joille se on kovasti allerginenPäättämätön Otto on viimeyönä juossut pitkin peltoja minut herättäen, sillä on mahasekasin, ehkä.. Tuli meileen että jos sillä onkin pissatulehdus? Se nimittäin pissaa kokoajan mutta ota nyt selvää että merkkaako se vaan paljon vai mitä? Kun ihan kuin se olisi vaan pyytäny ulos yöllä pissaamisen takia.. En sitten tiedä mikä on.. Oton kanssa luultavasti mennään pariin toko kisoihin vaasaan jos ehditään täältä sinne.

Martta tyttö tulee hoitoon mulle 4.6.2009 torstaina. Jos joku ei tiedä kuka tämä ihana tyttö on niin tässä on kuva siitä:

1243779100_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Se on niin ihana luonteinen! "Ulkonäkö pettää" Se oli hoidossa mulla viimeviikolla ja tulee sitten taas ensi viikolla. Vielä joskus mulle tulee tuollainen kanssa. (Sitten kun omistan ison maalaistalonCool)

Tässä on kuva Otosta ja Martasta:

1243779653_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huomaa kokoero! Oton säkä on 64cm niin mikähän Martan säkä sitten on?!Nauru

Ja että olisi serroista myös kuva niin oltiin kaverin kanssa juoksuttaas koiria niin kaveri otti Onnista hyvän kuvan! Mayasta ei saatu silloin kuvaa pahoittelenPäättämätön tässä Onni:

1243780115_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen mökillä sain Mayasta tosi hyvä kuvia mutta mulla ei ole nyt johtoa mukana millä saisin kuvat koneelle. Viimeistään saan tänne kuvat laitettua ensi viikon torstaina! Täällä mökillä on muuten tosi kiva asua ja tuun varmasti viihtymään täällä 3kk!Cool